понедельник, 31 октября 2016 г.

Хеллоуін в 3-Б класі!

Рубрика: "Свята"
Автор: Байірова Антоніна Миколаївна, вчитель 3-Б класу

        В 3-Б класі відбулася вечірка напередодні  Дня всі святих. Традиційним святом у цей день є Хеллоуін, який призначений на 31 жовтня.  Це дійство останні десятиліття поширюється по всьому світу, хоча бере свій початок з давніх-давен у кельтів. У наш час у цей день люди переодягаються у всяких нечистот: відьом, вампірів, зомбі, привидів тощо. Вважається що таким чином ми маскуємося під злих духів, які виходять на поверхню землі в цей день, аби вони нас прийняли за своїх та не лякали нас. Хоча такого змісту свято здобуло відносно нещодавно.

     На початку вечірки вчитель розповіла дітям цікаві факти про Хеллоуін, після чого учні переглянули мультфільм про це сято, і нарешті почалися веселі конкурси, в яких діти залюбки брали участь. Оскільки в нашому класі таке дійство відбувалося в перше, учні ще не знали, що костюм відіграє важливу роль у цьому святі, тому більшість були просто розфарбовані, але вирізані кабаки принесли й над прикрашанням класу постаралися.
    Після конкурсної програми для учнів була проведена дискотека, яка супроводжувалася не лише звичною танцювальною музикою, а й страшними звуками та мелодіями. Тепер учні нашого класу знають, що це свято зовсім не страшне, а навпаки-дуже веселе.























Комментариев нет:

Отправить комментарий